Vi på Vesterlins


Vesterlins är ett kunskapsföretag med fokus på fastighetsrätt. Gruppen består av en blandning av jurister, civilingenjörer, lantmätare och en teknologie doktor.

Den gemensamma nämnaren för oss på Vesterlins är vårt djupa intresse av rättsområdet och dess praktiska tillämpning. Ett intresse som vi tänker fortsätta att utveckla genom våra tjänster, kurser och diskussioner.

Täcker det mesta inom fastighetsrätten

Även om våra intressen och erfarenheter till stor del överlappar varandra så har vi valt att specialisera oss inom olika områden. Vilka framgår delvis av presentationen nedan. Tillsammans täcker vi det mesta inom fastighetsrätten och de angränsande rättsområdena, men givetvis inte allt. Skulle vi mot förmodan inte kunna hjälpa dig ser vi till att du får veta det och slussar dig sedan vidare till någon av våra samarbetspartners.

Samverkan leder till ännu bättre resultat

Inför varje uppdrag eller utbildning gör vi en bedömning av hur vi bör formera oss för att på bästa sätt lösa uppgiften. Vår erfarenhet säger oss att samverkan leder till ännu bättre resultat. Det gör att ett uppdrag eller en utbildning från Vesterlins ofta är en produkt av ett samarbete mellan flera personer.

Vi har vår huvudsakliga etablering i Stockholm, men jobbar över hela landet.

Jobba hos oss

Hitta annonser här


Lärare

Utöver våra anställda har vi även externa lärare som kommer in och håller i utbildningar. Läs mer om alla våra lärare här.


Vesterlins policys

Integritetspolicy

CSR-policy

Bokningsvillkor

Kontaktuppgifter


Postadress Stockholm

Aktiebolaget Vesterlins & Co
Vasagatan 50, 3 tr
111 20 Stockholm


Org. nr.: 556972-5699
Bankgiro: 551-3866

Postadress Östersund

Aktiebolaget Vesterlins & Co
Lägervägen 7
832 56 Frösön

E-post

info@vesterlins.se

För att kontakta en medarbetare, skriv förnamn.efternamn@vesterlins.se


Telefonnummer

08-684 57 100

Medarbetare


Jobba hos oss