Diskussionsgruppen

Självledarskap

Boka 21 nov 2019

Datum
21 nov 2019 kl. 17.00 - 20.00 (middag kl 17.00-18.00, diskussion kl 18.00 - ca 20.00)

Plats
Stockholm. Middag: Pressklubben 50

Pris
275 kr

Föreläsare
Yvonne Brokvist Yvonne Brokvist

Diskussionsgruppen

Självledarskap


På diskussionsgruppen den 21/11 lämnar vi juridiken för ett ögonblick.

Denna gång riktar vi istället strålkastarljuset på yrkeslivet från en annan vinkel. Om du är intresserad av att hantera stress bättre, öka din förståelse för medarbetares och motparters agerande, lyckas ännu bättre i förhandlingar, hantera balansen mellan arbete och fritid bättre och stärka din självkänska, så kan denna kväll vara något för dig.

Till vår hjälp har vi Yvonne Brokvist som håller i trådarna under kvällen. Yvonne, som har mer än 20 års erfarenhet av ledarskapsutveckling, jobbar till vardags på MT Ledarskap.

Diskussionsgruppen – vad är det?

Få ämnen är så breda och innehåller så många olika komponenter som fastighetsrätten. Av den anledningen passar det utmärkt för breda diskussioner.

Vi saknade länge möjligheten att kunna diskutera fastighetsrättsliga frågor med en bred krets yrkesmänniskor. Nu har vi den möjligheten tack vare den fastighetsrättsliga diskussionsgruppen.

Vi träffas i Stockholm och äger (normalt) rum på torsdagar, ungefär var annan månad. Under träffarna fördjupar vi oss i en aktuell fråga, främst inom fastighetsrätten, samt diskuterar den senaste månadens rättsfall. Vårt mål är att bygga ett prestigelöst klimat där olika akademiska och yrkesmässiga bakgrunder kan bidra till att penetrera gemensamma frågeställningar.

Kontakta oss gärna, vi svarar så snart vi kan

Skicka ett mejl till info@vesterlins.se, eller ring oss på 08-684 57 100