Diskussionsgruppen

Diskussionsgrupp – Den nya högskoleutbildningen, möt lärarlaget

Boka 6 feb 2020

Datum
6 feb 2020 kl. 17.00 - 20.00 (middag kl 17.00-18.00, diskussion kl 18.00 - ca 20.00)

Plats
Vasagatan 50 Stockholm

Diskussionsgruppen

Diskussionsgrupp – Den nya högskoleutbildningen, möt lärarlaget


Det har kommit en ny utbildning till stan med ett lärarlag som inte går av för hackor. Passa på att komma till diskussionsgruppen den 6 februari. Där delar lärarlaget bestående av C-G Hagander, Tomas Kalbro, Åsa Thunberg, Eidar Lindgren, Helena Meier, Emma Östlund, Arne Fredlund och Tomas Vesterlin med sig av sina kunskaper inom sina respektive områden. Vi törs utlova intressanta diskussioner om aktuella utmaningar vid exploatering, planering och förvaltning av fastigheter.

Deltar gör både lärare och elever på utbildningen till Stadsbyggnadskoordinator på Värmdö Yrkeshögskola likväl som alla vi andra som har intresse av sakfrågorna. Utbildningen, som löper över två år, ger kunskaper om exploatering, planering, fastighetsförvaltning m.m.

Välkommen att delta du också, mingla med eleverna och ta del av lärarnas kunskaper och trendspaningar.

Diskussionsgruppen – vad är det?

Få ämnen är så breda och innehåller så många olika komponenter som fastighetsrätten. Av den anledningen passar det utmärkt för breda diskussioner.

Vi saknade länge möjligheten att kunna diskutera fastighetsrättsliga frågor med en bred krets yrkesmänniskor. Nu har vi den möjligheten tack vare den fastighetsrättsliga diskussionsgruppen.

Vi träffas i Stockholm och äger (normalt) rum på torsdagar, ungefär var annan månad. Under träffarna fördjupar vi oss i en aktuell fråga, främst inom fastighetsrätten, samt diskuterar den senaste månadens rättsfall. Vårt mål är att bygga ett prestigelöst klimat där olika akademiska och yrkesmässiga bakgrunder kan bidra till att penetrera gemensamma frågeställningar.

Kontakta oss gärna, vi svarar så snart vi kan

Skicka ett mejl till info@vesterlins.se, eller ring oss på 08-684 57 100