29 april 2023

Vi söker fastighetsrättslig konsult till infrastrukturprojekt


29 april 2023

Vi söker fastighetsrättslig konsult till infrastrukturprojekt


Många tror att vi är ett rent utbildningsföretag. Ack så fel de har. Vi erbjuder visserligen många utbildningar, men vår kärnverksamhet är fastighetsrättsliga tjänster av olika slag. Vår kompetens är bred och i många delar också mycket djup.

Flera av våra kunder bygger och förvaltar infrastrukturanläggningar, såsom vägar och spårvägar. Vid utveckling av denna infrastruktur – infrastrukturprojekt – faller ett stort ansvar på olika typer av fastighetshandläggare, fastighetssamordnare och fastighetsansvariga. Vi avser nu att förstärka vår grupp med ytterligare kompetenser inom detta område.

Som anställd hos oss kommer du i första hand att arbeta med just infrastrukturprojekt, men eftersom företaget bedriver en bred verksamhet kan du också arbeta med fastighetsutvecklings- och exploateringsprojekt. Om du är intresserad kan det också bli aktuellt att delta i vår kursverksamhet. Placeringsort är Stockholm.

Vi tror att du tidigare har arbetat som just fastighetshandläggare, markförhandlare, fastighetssamordnare eller fastighetsansvarig i stora infrastrukturprojekt. Du bör därifrån ha erfarenhet av att arbeta med planerings-, avtals- och fastighetsrättsliga frågor. Förmågan att fokusera på de för projektet viktigaste frågorna, prioritera bland olika arbetsuppgifter och samarbeta med andra yrkeskategorier inom och utanför projektet är vital. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom samhällsbyggnadsområdet med inriktning mot fastighetsrätt, eller motsvarande utbildning. Har du erfarenhet av projektledning är det meriterande.

Verksamheten på Vesterlins bygger på ett gemensamt intresse för ämnesområdet och en vilja att leverera bra tjänster. Stämningen är intresserad, avslappnad och prestigelös. Grundarna startade firman i syfte att utvecklas kunskapsmässigt, leverera bra tjänster och ha roligt. Vill du vara en del av den resan? I så fall är du välkommen att skicka ett personligt brev och CV till Kristina Thimberg. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!