02 maj 2024

Vi söker erfarna planarkitekter


02 maj 2024

Vi söker erfarna planarkitekter


Många uppfattar oss som enbart inriktade mot fastighetsrättslig rådgivning. Det kan ha stämt tidigare, men inte längre. Vi har sedan en tid utökat vårt tjänsteutbud med råd och dåd i fråga om detaljplaneläggning. Fokus balanserar mellan djupa kunskaper i ämnet och förmågan att projektleda.

Vi söker nu dig som vill vara med och bygga vidare på denna satsning. Har du mångårig erfarenhet från detaljplanearbete, kommunalt och/eller privat, är du intresserad av PBL, planerings- och genomförandefrågor och gillar att samarbeta i ett prestigelöst klimat med kunniga kollegor kan du vara den vi söker.
Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom fysisk planering, samhällsplanering eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av projekt- och processledning.

Som anställd hos oss kommer du i första hand att arbeta med detaljplanefrågor, men eftersom företaget bedriver en bred verksamhet kan du också arbeta med fastighetsutvecklings- och exploateringsprojekt. Om du är intresserad kan det också bli aktuellt att delta i vår kursverksamhet. Placeringsort är Stockholm.
Vi ser vår satsning på detaljplanerådgivning som ett bra komplement till vår ursprungliga kärnverksamhet och vi hoppas att därigenom kunna erbjuda både djupare och bredare tjänster. Målet är att kunna bistå våra kunder under hela resan, och det vi inte har internt tar vi in våra samarbetspartners för.

Verksamheten på Vesterlins bygger på ett gemensamt intresse för ämnesområdet och en vilja att leverera bra tjänster. Stämningen är intresserad, avslappnad och prestigelös. Grundarna startade firman i syfte att utvecklas kunskapsmässigt, leverera bra tjänster och ha roligt. Vill du vara en del av den resan? I så fall är du välkommen att skicka ett personligt brev och CV till Kristina Thimberg. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!