Rabatter

 • Gå två enskilda kursdagar efter varandra* till 10% rabatterat pris

 • Mängdrabatt; En enstaka kurs* 10% rabatt om fyra eller fler från samma arbetsgivare anmäler sig till samma kurs.

 • Mängdrabatt; Hela kursutbudet* 10% rabatt från första kursen om en arbetsgivare bokar fler än 12 kursplatser på en och samma gång.

* Gäller ej kurser som hålls vid intresseanmälan och kan inte kombineras med andra rabatter eller Det Fastighetsrättsliga programmet.


Vårt kursutbud

Hos oss kan du som deltagare välja mellan ett fysiskt och digitalt kursformat. Vare sig du söker interaktionen och närvaron av att vara på plats eller föredrar att ta del av kursen bekvämt online, så erbjuder vi alternativ som matchar just dina preferenser. Valet är ditt att avgöra vilket format som passar dig bäst.

Allmänt om våra fysiska kurser

 • Bokningsbekräftelse och kallelse: Direkt efter att du genomfört din bokning skickar vi ut en bokningsbekräftelse. Cirka 10 dagar före kursstart får du även en kallelse via e-post med mer information om kursdagen, inklusive tider, plats och vad du behöver ta med eller förbereda.
 • Kursdokumentation på plats: Alla som bokar en plats på våra fysiska kurser får ett fysiskt kurskompendie i samband med kursstart. Detta material är designat för att komplettera lärandeupplevelsen och ge dig som deltagare värdefulla resurser att ta med hem.

Allmänt om våra digitala kurser

 • Kursplattform: Våra digitala kurser hålls via Zoom, en stabil och effektiv plattform för digital utbildning.
 • Kursinnehåll och stöd: När du bokar en digital kurs hos oss ingår digital kursdokumentation i kursavgiften. Du får även tillgång till support från vår IT-butler, som är tillgänglig före och under kursen för att hjälpa till med tekniska frågor och säkerställa att tekniken fungerar som den ska.
 • Bokningsbekräftelse och kallelse: När du har genomfört din kursbokning skickas en bokningsbekräftelse till din e-postadress. Senast tre dagar före kursens startdatum får du också en kallelse via e-post, vilken inkluderar länkar till kursen och kursmaterial, samt instruktioner för hur du ansluter till vår utbildningsplattform.

Ändra val av kursdeltagande:

Det är möjligt att byta från en fysisk till digital deltagarplats upp till 5 dagar före kursstart. Vid senare ändring debiteras kursavgiften som för fysisk deltagande även om du önskar delta digitalt. Detta beror på att vi vid senare ändring inte har möjlighet att avboka de merkostnader som är förknippade med en fysisk kursplats, såsom tryckt kursmaterial och måltider.

Allmänt om våra digitala webbinarium

 • Plattform: Våra kostnadsfria webbinarier hålls via Microsoft Teams.
 • Länk till webbinarium: En länk till webbinariet skickas ut via e-post en timme före webbinariets start. Länken till webbinariet skickas alltså ut separat och inte i samband med att du genomför din bokning.
 • Viktigt om bokning: För att garantera att du får länken till webbinariet i tid, rekommenderar vi att du bokar din plats senast en timme före webbinariets början. Det finns en risk att länken inte hinner skickas ut om bokningen görs med bara minuter tillgodo före start.

Bokning och fakturering

 • Priser och betalning: Priserna vi anger är exklusive moms. Kursavgiften faktureras efter att kursen avslutats.
 • Anmälan: Du kan anmäla dig till våra kurser via det onlineformulär som finns på vår hemsida eller genom att skicka ett e-postmeddelande till bokning@vesterlins.se. I din anmälan ska du ange namn, företag, antal deltagare, faktureringsadress samt vilken kurs och datum som önskas.
 • Avbokningsregler: Kostnadsfri avbokning fram till 30 dagar före kursstart. Vid avbokning senast 14 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning efter detta datum debiteras hela kursavgiften. Du har möjlighet att överlåta din plats till en kollega om du inte kan delta.
 • Inställda kurser: Vesterlins förbehåller sig rätten att ställa in eller flytta fram kurser vid till exempel lågt deltagarantal eller sjukdom. Om en kurs måste ställas in meddelas detta senast tre veckor före start. I undantagsfall, som vid plötslig sjukdom, kan en kurs ställas in med kortare varsel än tre veckor. Vid sådana situationer arbetar vi aktivt för att hitta lämpliga alternativ.

Personuppgiftshantering

Aktiebolaget Vesterlins & Co är personuppgiftsansvariga och hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och att vi kan komma att använda dina uppgifter i vår verksamhet för att administrera kursbokningar och för marknadsföringsändamål, till exempel via e-post. Vi delar inte dina uppgifter med tredje part utanför vår koncern, förutom i de fall där lagstiftning kräver detta. Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi har lagrat om dig och att begära rättelse av eventuellt felaktiga uppgifter. För att utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss via e-post info@vesterlins.se eller per telefon.

Kontakta oss gärna, vi svarar så snart vi kan

Skicka ett mejl till info@vesterlins.se, eller ring oss på 08-684 57 100