11 november 2020

Vi söker medarbetare!


11 november 2020

Vi söker medarbetare!


Sedan starten i februari 2014 har vi växt relativt fort. Uppdrags- och utbildningsvolymerna fortsätter att öka. För att kunna fortsätta leverera bra produkter som vi kan känna oss stolta över söker vi nu en person med erfarenhet av fastighetsbildningsfrågor inom fastighetsutvecklings- och exploateringsprojekt. Är du intresserad av att ta plats i en gemenskap där prestigelöshet och intresse för fastighetsjuridik är centralt är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Konsult

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med fastighetsbildningsfrågor inom fastighetsutvecklings- och exploateringsprojekt och meriterande är om du tidigare arbetat som förrättningslantmätare eller fastighetsrättslig konsult med liknande frågor. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom samhällsbyggnads-/lantmäteriområdet med inriktning mot fastighetsrätt. Viktigt är att du kan driva dina uppdrag framåt på ett självständigt sätt och se kundens behov.
Du kommer i första hand att arbeta med fastighetsbildningsfrågor inom fastighetsutvecklings- och exploateringsprojekt drivna av en exploatör och uppdrag som på annat sätt är kopplade till en lantmäteriförrättning men det kommer också att bli aktuellt med andra typer av uppdrag inom det fastighetsrättsliga området. Finns intresse hos dig kan också arbete i vår utbildningsverksamhet vara aktuellt.

AB Vesterlins & Co

är ett företag där fokus ligger på uppdrag och utbildningar inom fastighetsrätt och värdering. Vår konsultgrupp består idag av både lantmätare/samhällsbyggare och fastighetsjurister. Vi bistår med fastighetsrättslig och ekonomisk kompetens vid förvaltning eller utveckling av land och vatten, i stad och på landsbygd. Vesterlins har kontor på Vasagatan i Stockholm och Frösö Park i Östersund.

Placering: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2020-11-27
Ansökan: Skicka ett personligt brev och CV till kristina.thimberg@vesterlins.se. Kontakta Kristina Thimberg på 073–687 03 14 om du har några frågor angående tjänsten. Intervjuer kan komma att ske löpande varefter ansökningar inkommer.