12 februari 2020

Är du vår nya sommar-VD?


12 februari 2020

Är du vår nya sommar-VD?


Vår VD tar semester. Vi söker dig (student) som kan ta rodret över sommaren!

Vi hoppas att du som läser någon form av fastighetsrättslig inriktning på universitet eller högskola kan rycka in när vår VD går på semester i sommar. Gillar du människor? Fastighetsjuridik? Att umgås med prestigelösa människor med stark drivkraft? Välkommen med din ansökan!

Som sommar-VD kommer du under två veckor i juni att sätta dig in i verksamheten på Vesterlins & Co genom att arbeta med våra jurister och lantmätare i deras vardag. Du kommer att se en bredd av arbetsuppgifter då du följer med en person per dag samtidigt som du får en egen uppgift att arbeta med. Därefter får du semester. Arbetet fortsätter sedan i augusti då du parallellt med vår ordinarie VD främst kommer att arbeta med en rapport berörande den uppgift du fått.

Dina arbetsuppgifter kommer att anpassas efter dina förhandskunskaper, men vi kan lova att det blir något rejält att bita i. Arbetet sker under handledning av några av våra fastighetsrättsliga experter. Prestigelöst, intresserat och drivet; precis så som det brukar vara hos oss.

Intresserad?
Kontakta vår personalchef Kristina: kristina.thimberg@vesterlins.se, 073-687 03 14. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 25 mars.