Lediga tjänster på Vesterlins

Välkommen att börja arbeta på Vesterlins & Co! Just nu har vi två lediga tjänster; Kursvärd – deltid samt Konsult – Infrastruktur.

Sedan starten 2014 har vi växt relativt fort. Uppdrags- och utbildningsvolymerna fortsätter att öka och vi vill därför utöka vår styrka, som idag består av både lantmätare/samhällsbyggare och fastighetsjurister.

Kursvärd
Till vår utbildningsverksamhet söker vi dig som är student och vill jobba extra. Arbetet innebär att vara Vesterlins kursvärd i vår lokal på Vasagatan 50 samt planera och göra inköp för kursverksamheten. Du ser även till att kursmaterialet produceras och är färdigt inför respektive kurs.

Se mer om våra lediga tjänster här.

Konsult – Infrastruktur
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med fastighetsfrågor inom infrastrukturprojekt och meriterande är om du också har erfarenhet av projektledning. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom samhällsbyggnadsområdet med inriktning mot fastighetsrätt, eller motsvarande utbildning. Du kommer i första hand att arbeta med infrastrukturuppdrag men det kan också komma att bli aktuellt med uppdrag inom fastighetsutvecklings- och exploateringsprojekt.

Se mer om våra lediga tjänster här.